Betonlook wanden stucen

  • Bespaar online 30% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Bent u aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industriële wandafwerking voor de muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche? Dan is een betonlook afwerking hetgeen waar u eigenlijk naar op zoek bent.

Lees hier alle informatie over het laten aanbrengen van betonstuc op uw muur, de prijzen per m2 en de juiste werkwijze. Want de look van beton in huis is precies wat u zoekt als u van een unique wandbekleding houdt. Op deze pagina behandelen we de volgende onderwerpen:

Bereken in 2 min uw prijs

Betonlook stucwerk is een wandafwerking die niet goedkoop is maar wel stijlvol, modern en industrieel. U kunt deze stoere look prachtig combineren met strak wit stucwerk.

Een wandafwerking met beton look kan ook worden toegepast in badkamers, op de vloer, wc, douches, keukens, open haard of andere natte ruimtes in plaats van tegelwerk.

Neem is een kijkje in de showroom van “The House of Heaven” hier vind u daadwerkelijk alles wat Europa u te bieden heeft.

Een betonlook wandafwerking is keihard en kan wel tegen een stootje. Deze slijtvaste afwerking is alkalisch en niet gevoelig voor schimmel en bacteriën en is kleurvast. Zo zijn er veel voordelen van deze stucsoort op de muren.

De voordelen van beton stucwerk zullen wij eens op een rijtje voor u zetten:

 

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvrij
  • Naadloos

 

Bereken in 2 min uw prijs

In de badkamer

Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie. Betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van een coating goed toegepast kan worden in de inloopdouche en zelfs op de vloer van de doucheruimte.

Als u in uw badkamer de oude badkamertegels wilt verwijderen en u kiest voor een mooiere decoratie op uw wanden dan is betonlook de ideale oplossing. Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering niet nodig, mits de wandtegels los zitten.

Mocht u een badkamermeubel of wastafel hebben van MDF en u wilt het blad hiervan graag met een beton look laten afwerken, is dit geen enkel probleem. Aanrechtbladen, eettafels, en zelfs een houten trap kunnen worden voorzien van dit prachtige product.

Belangrijk te weten is dat betonlook in de badkamer laten aanbrengen een precisie klus is voor een stucadoor. Zo moeten de naden van de hoeken goed op elkaar aansluiten en moet er een 2-componenten coating worden aangebracht.

Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlakte kras vast wordt en geheel waterbestendig is.

betonlook-stucen-badkamer
Betonlook badkamer stucwerk

Waterdicht afwerken

Het waterdicht afwerken van een aangebrachte betonmortel kan gedaan worden met een 2 componenten epoxy coating.

Deze epoxy wordt in twee tot drie lagen aangebracht met een lak roller en word zeer hard en maakt de eindafwerking compleet en geheel waterdicht voor de badkamer, keukenwand, douche of het toilet.

Betonlook stucwerk aan laten brengen op uw wanden in uw woonkamer of de om timmering van uw open haard geven uw interieur zeker een warm gevoel. In combinatie met natuursteen , glas of staal creëert u een modern en strak interieur in uw woning.

Microbeton

Decor stucco en betonlooks  is een nieuwe generatie kalk pleister die erg gebruiksvriendelijk is, welke ook wel microbeton genoemd wordt. Het is een stucwerk cq pleistersoort waarmee een klassieke- maar ook een industriële wandafwerking mee gerealiseerd kan worden.

Allerlei soorten kleur- en textuur effecten kunnen ermee gemaakt worden. De belangrijkste functie van microbeton is water bestendigheid en dat het op de meeste oppervlakten aan te brengen is. (wanden en vloeren)

Om de kwaliteit in natte ruimten te behouden wordt er was aangebracht. Beton Cire / Microbeton bestaat uit 2-componenten, is 100% oplos middel vrij en een snel reagerend coating systeem.

Betonlook schouw

Schouw in uw woonkamer

Heeft u een openhaard of schouw midden in uw woonkamer en u wilt dat deze afsteekt van uw wit strak gestukadoorde muren? Dan is de afwerking met een betonlook of het laten schilderen in een andere kleur erg modieus .

De kleuren van beton stucwerk zijn eindeloos en zijn bijna (net zoals) verf te verkrijgen. Echter is het industriële beton natuurlijk grijs of antraciet. Om echt de stoere look van beton te krijgen raden wij ook aan om voor grijze kleuren te kiezen.

Showroom House of Heaven

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Waterdicht / Niet waterdicht Prijs per m2
Waterdicht / Niet waterdichtPrijs per m2
Betonlook stucwerk€60,- tot aan €110,
Betonlook waterdicht€140,- tot aan 190,

Bereken in 2 min uw prijs

Prijzen betonlook stucwerk

Wilt u uw muren in uw bestaande- of nieuwbouwwoning laten afwerken met een exclusieve look? En houdt u van robuuste maar stijlvol ogende wanden? Denk dan aan betonlook stuc.

Deze stuctechniek wordt zo aangebracht dat er een beton effect ontstaat. De niet-egale kleur kunt u zelf uit een rijk Ral kleur pallet kiezen. Maar de oorspronkelijke kleuren zijn natuurlijk antraciet grijs en muis grijs.

De prijzen van het laten aanbrengen van betonlook, bijvoorbeeld op een muur in de woonkamer, variëren tussen de 60 euro per m2 tot aan 80 euro per m2. Deze grote verschillen hebben te maken met de materiaal keuze en de grootte van het oppervlak.

Bij een grotere muur met meer vierkante meters zal de prijs lager zijn dan dat u alleen maar de achterwand van de keuken wilt laten afwerken.

Kiest u bijvoorbeeld voor een waterdichte betonlook voor in de badkamer of het toilet dan zullen er ook meerdere lagen aangebracht moeten worden om deze geheel waterafstotend te kunnen krijgen.

Ook zal in natte ruimtes een coating moeten worden aangebracht om de betonstuc zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadigingen en zeepresten. De gemiddelde m2 prijs voor het laten stucen van de badkamerwanden met betonlook zijn inclusief een coating

Nu u een redelijk inzicht heeft wat de kosten zijn van betonlook is het uiteraard ook wel makkelijk als u exact de kosten weet. Wij van de Stuc-Concurrent hebben hier iets makkelijks op gevonden” vrijblijvend online uw offerte aanvragen” en binnen 2 minuten de exacte prijzen ontvangen in uw mailbox.

soorten betonlook
Verschillende soorten betonlook

Kleuren wandafwerking

Wilt u een zachte uitstraling, dan kan de juiste kleurkeuze en de combinatie met iets klassieks zoals hout een schitterend eindresultaat geven als wandafwerking.

Onze ervaren stukadoor die de nieuwste technieken onder de knie heeft zal u goed advies geven over de eventuele ral kleur die u wilt toepassen op de muren.

De ondergrond speelt geen rol en zo kan de stuclaag worden aangebracht op MDF, beton, tegels, hout en pleisterwerk.  Zo zijn betonlook wanden ook toepasbaar in andere ruimtes van uw huis zoals de badkamer, toilet, of een keukenwand.

Vraag geheel gratis de m2 prijzen aan bij onze stucadoor offerte voor uw betonlook stuc !

Besparen op uw stucklus !

Uiteraard wilt u niet meer per m2 betalen dan nodig is. Maar hoe kunt u nu besparen op het stucen van een betonlook? Dat zullen wij u uitleggen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het aanbrengen van betonlook stuc en binnen 2 minuten heeft u een prijsindicatie in uw mailbox staan.

Vergelijk onze m2 prijs is met die van andere stucadoors en u kunt zelf zien hoe voordelig de Stuc-Concurrent.nl is!

Meest gestelde vragen:

Wat kost betonlook stucwerk per m2?

De prijzen van betonlook stucwerk variëren van 60 euro per m2 tot aan 110 euro per m2, afhankelijk van de waterdichtheid. Wilt u een waterdichte betonlook afwerking voor in uw badkamer of douche? Houd dan rekening met prijzen tussen de €140,- tot aan 190,- per vierkante meter.

Wat kost een betonlook badkamer?

Betonlook in een badkamer laten aanbrengen is goedkoper dan het laten zetten van tegels. Betonlook is geheel naadloos en waterdicht. U kunt rekening houden met prijzen vanaf €140,- per m2. Betonlook is overigens uitermate geschikt door het onderhoudsvriendelijke aspect. Bij het laten aanbrengen van tegels heeft u te maken met voegen die na verloop van tijd vaak smerig ogen. Door de naadloze afwerking van betonlook wordt het schoonmaken van de badkamer een stuk makkelijker.

Wat kost een betonlook aanrechtblad?

Een keuken of aanrechtblad laten afwerken met betonlook wordt vaak per uur of als aangenomen prijs berekend. Het uurtarief van een stukadoor ligt rond de 35,- euro per uur. De uiteindelijke prijs van een betonnen aanrechtblad hangt van verschillende factoren af. Denkt u hierbij aan de gewenste dikte en de grootte van het te plaatsen blad.

Hoe wordt een betonlook muur gemaakt?

Een muur van betonlook wordt met een speciale betonlook mortel genaakt. Deze mortel kan op elk gewenste kleur worden aangemaakt en worden aangebracht. Betonlook stucwerk is een wandafwerking die niet goedkoop is maar wel stijlvol, modern en industrieel. U kunt deze stoere look prachtig combineren met strak wit stucwerk.

Hoe breng je betonlook verf aan?

De technieken om met verf betonlook na te schilderen zijn zeker niet zo mooi als betonlook stukwerk. Wilt u een mooie betonlook muur laat deze dan door een stukadoor aanbrengen en niet door een schilder. Met schilderen wordt nooit hetzelfde effect bereikt dan met betonlook stucwerk.