Betonrenovatie

 • Bespaar online 30% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997 actief

Uw heeft last van betonschade aan uw balkon, muren of de fundering van uw woning? En dit moet zo snel mogelijk opgelost worden? Het laten repareren van uw beton op een professionele manier (een betonrenovatie) is hetgeen waar u naar op zoek bent.

Lees hier alle informatie over de werkwijze van een renovatie, de kosten en de voorbereidingen op deze pagina.

Bereken in 2 min uw prijs

Betonrot laten repareren

Beschadigingen in het beton kunnen uiteraard op verschillende manieren ontstaan. Wij kunnen u garanderen dat wij voor elke renovatie, van groot naar klein, de oplossing weten.

Door onze jarenlange kennis en functionaliteit garanderen wij u een goed eindresultaat.

Als u in uw huis betonrot opmerkt dat hersteld moet worden, is het van grootste belang dat u iemand laat langskomen die de schade aan het beton kan keuren en uiteindelijk het kapotte beton kan repareren.

Het zou best kunnen dat in de loop van de tijd dankzij vocht de betonkwaliteit achteruit is gegaan. Voor de stevigheid van het gebouw of uw woning is het daarom aan te raden om direct hulp in te schakelen van echte specialisten voor een betoninspectie.

Maar wat kost het laten renoveren van beton eigenlijk? En wat en waar kan het wel hersteld worden?

Betonrenovatie Amsterdam

Kosten betonrenovatie

Bij het ontdekken van betonrot van een plafond of balkon zal het oude beton een reparatie moeten ondergaan. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee.

Een vakman kan voor u een goedkope betonrenovatie uitvoeren per uur of hij kan de gehele klus aannemen voor een vaste prijs. Het gemiddelde uurtarief voor het oplossen van het betonprobleem ligt gemiddeld tussen de 25 en 35 euro per uur.

Als er een vaste prijs wordt gemaakt dan weet u ook exact waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er achteraf nog bijkomende kosten overheen komen. Als u graag vrijblijvend een prijsindicatie ontvangt kunt u ons offerte formulier invullen.

Na het invullen van het vrijblijvende formulier zult u binnen 2 dagen de prijs voor de betonrenovatie in uw mailbox ontvangen.

Nauwkeurig onderzoek

Met een metalen hamer zal de onderzoeker het betonoppervlakte grondig onderzoeken. Hij zal kijken of er op het eerste zicht schade is die zichtbaar is van de buitenkant.

Er wordt tegelijkertijd gekeken of er loszittende en holklinkende betondelen zitten. Met de hamer zal hij lichtjes op het beton slaan en als het hol klinkt dan moet dit hersteld worden.

Van de buitenkant lijkt het alsof er geen schade is aan uw beton, maar dikwijls zit de schade dieper in het beton als gedacht wordt. Na het onderzoeken worden alle zones die moeten bewerkt worden aangeduid.

De kleine oppervlaktescheuren en barsten in het beton duiden altijd schade aan. Een renovatie of beton laten repareren is een klus die u niet zelf mag uitvoeren want het is delicaat werk dat enkel specialisten kunnen doen.

Bereken in 2 min uw prijs

Betonreparatiebedrijf

Mocht u last hebben van een rot balkon, vloer, plafond of ander betonnen element in uw woning dan is het verstandig een gespecialiseerd betonherstel bedrijf in te schakelen. Maar welke betonreparatiebedrijf moet u nu kiezen en welke geeft de beste garantie en is niet duur?

Wij raden u aan om voor uw betonherstel klus meerdere offertes aan te vragen bij verschillende betonreparatiebedrijven. Als u de prijzen van de herstelbedrijven vergelijkt bent u er verzekerd van dat u nooit te duur uit bent.

Vraag bij ons bedrijf geheel vrijblijvend de kosten aan voor het laten repareren van uw betonschade. Zo komt u er dus snel achter dat wij altijd de scherpste prijs calculeren voor uw betonklus.

betonrot
Betonreparatie balkon

Betonrenovatie voorbereiding

Een betonrenovatie of het laten repareren van betonrot vraagt om nauwkeurig werk. De randen van de te herstellen zone moeten per cm worden uitgehakt, om loskomen van ander beton te voorkomen.

De gaten en scheuren worden eerst behandeld met een 2 componenten epoxy dat zeer sterk is en vocht weert. Alles wordt netjes afgebakend zodat de echte renovatie kan beginnen. Wat wij vaak herstellen is het volgende:

 

 • Wanden en plafonds
 • Balkons
 • Fundering
 • Vloeren

 

Hoe gaat het herstel van een renovatie in zijn werk? Eerst wordt alles verwijderd dat rot is en daarna zal een team van specialisten een soort nieuwe 2-componenten laag aanbrengen van mortel en nieuw beton.

Er wordt rekening gehouden met de dikte van beton want het moet wettelijk allemaal juist zijn. Men zal samen met de herstelmortel een vloeibare consistentie gaan aanbrengen zodat het beton niet meer kan rotten dankzij het vocht. Een goede en goedkope betonrenovatie kost dan ook tijd en gedrevenheid.

Waar renoveren wij beton?

Als één van de meest bekendste betonrenovatiebedrijven werken wij door geheel Noord-Holland. Maar de meeste herstelwerkzaamheden komen voor in de steden:

 

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Den Haag

 

Bereken in 2 min uw prijs

Goedkoop uw betonrenovatie laten uitvoeren

U wilt uiteraard de kosten weten van een betonrenovatie. De prijzen die hier gemiddeld voor worden berekend per uur liggen tussen de 25 en 35 euro zoals we hierboven al hebben meegedeeld.

Mocht u last hebben van meerdere balkons of betonnen gedeeltes die gerenoveerd moeten worden dan kan er altijd een speciale prijs worden afgesproken de betonreparateur die het beton komt repareren..

Het renoveren van beton gebeurt altijd snel en degelijk omdat het herstellen van betonrot zo snel mogelijk moet drogen voor de draagcapaciteit van het gebouw.

De laatste stap die men ondergaat is alles afwerken en het beton zorgvuldig laten drogen. Door het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u besparen op de prijs! Hoe u dat doet? Door onze prijs te gaan vergelijken met betonrenovatiebedrijven.

Op deze manier kunnen wij u laten zien dat wij één van de voordeligste betonrenovatiebedrijven zijn in Nederland.

Meest gestelde vragen

Wat kost het repareren van betonrot?

De kosten van betonrot herstellen hangen geheel af van de schade die het beton heeft en de grootte/diepte van de betonherstel klus. De gemiddelde prijs van een betonschade opknappen ligt tussen de 250 euro en 2000 euro,- Houdt u rekening (als betonrot) op meerdere plaatsen voorkomt, dat de reparatie hiervan wel 5 dagen kan duren. Pas na een bezichtiging kunnen wij u hier een exacte prijs voor geven.

Is beton repareren duur?

Een betonreparatie kan erg oplopen in de kosten. Afhankelijk hoe erg de schade is kan er een vaste prijs worden gemaakt. Leest u op deze pagina wat het laten repareren van beton kost. Als betonrot zichtbaar is vanaf de straatzijde, doet dit afbreuk aan het aanzicht van uw huis. Overigens is het met het repareren van betonrot zo, hoe langer hoe wacht des te groter de schade wordt.