Over ons

  • Bespaar online 30% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Welkom bij stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v. Wij zijn al vanaf 1976 een familiebedrijf dat opgericht is van vader op zoon. Wij houden ons voornamelijk bezig met het stucen van nieuwbouw en bestaande woningen en geven advies over de verschillende soorten wandafwerking van woonhuizen.

Dit geldt zowel voor de particulier als voor woningbouwcoëperaties.

Mijn vader Bouke Klijn heeft het stucadoorsbedrijf 22 jaar geleden in mijn handen gegeven. Mijn naam is Maikel Klijn en ben nu de trotse eigenaar van stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v.

Stuc-Concurrent tv opnames

Bereken in 2 min uw prijs

Ons team

Door een groot succes van verschillende tv opnames en onze naamsbekendheid zijn wij uitgegroeid tot een landelijk afwerkingsbedrijf.

Wij hebben een zeer groot klantenbestand opgebouwd zowel bij verschillende aannemers, woningbouw coëperaties en particulieren.

60% van alle stukadoorswerkzaamheden die wij uitvoeren doen wij in nieuwbouwwoningen. Daarom worden wij ook wel de nieuwbouw stucadoor specialist genoemd.

Inmiddels hebben wij een team van 4 man op ons kantoor in Zwanenburg / Amsterdam dat zich dagelijks bezighoudt met de planning van de stucadoor werkzaamheden en het onderhouden van de website.

Wij willen niets anders dan de mensen de juiste informatie geven over zowel de prijzen van stucwerk als de keuze voor het nieuwe stucwerk.

Een van onze groepen stukadoors
Bouke Klijn
Turgay Tumer & Musa Bektas
Maikel Klijn
stukadoor stuc-concurrent
Mijn zoon Senna Dane Klijn
Erkin met martijn
Erkin met Martijn Krabbe

Onze stukadoors

Ons team van stukadoors bestaat momenteel uit 22 man. Wij werken altijd met vaste ploegen die dagelijks met elkaar samen werken. Zo krijgt de klant het eindresultaat dat hij of zij in gedachten had, en worden de werkzaamheden altijd op tijd opgeleverd.

Al onze stukadoors hebben meer dan 8 jaar ervaring met verschillende stukadoorswerkzaamheden. Zo hebben wij specialisten die decoratief stucwerk uitvoeren maar ook schilders die latex spuiten.

Wilt u meer weten over onze schilders? Lees dan hier alles over de Schilder-Concurrent b.v

Bedrijfsnaam:De Stuc-concurrent b.v
Adres:Venenweg 17  i
Postcode:1161 AK
Plaats:Zwanenburg
Telefoon:020 8900 181
E-mail:info@stuc-concurrent.nl
Kvk:34116426
btw:NL 818992402B01