Stucadoor Garantie

  • Bespaar online 30% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Gelukkig komt het bij ons weinig voor dat wij garantiewerk moeten uitvoeren. Omdat al onze stukadoors en spuiters jarenlang ervaring hebben in verschillende wandafwerkingen kunnen zij inspelen op iedere situatie. Echter zijn wij verplicht als erkend stukadoorsbedrijf om de NOA garantie af te geven. Leest u op deze pagina alles over hoe lang u garantie heeft op stucwerk.

Bereken in 2 min uw prijs

Als u van plan bent uw bestaande- of nieuwbouwwoning te laten stucen is het ook van groot belang wat voor soort garantie u op het stucwerk krijgt. Leest u op deze pagina alles over de garantiebepalingen op stucwerk voor zowel binnen als buiten.

Uit onderzoek bleek dat stukadoorsbedrijven bij consumenten met een imago probleem kampen. Daarnaast waren particulieren niet goed bekend met de mogelijkheden, producten en diensten van stucadoors- en afbouwbedrijven, vloeren- en terrazzo bedrijven en plafond- en wandmontagebedrijven. Daar wil de NOA nu verandering in brengen.

Bereken in 2 min uw prijs

Voorwaarden afbouwgarantie

De voorwaarden die de NOA-Afbouwgarantie omvat zijn in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis opgesteld. Vanaf 1 januari 2007 zijn alle NOA-leden verplicht aan deze voorwaarden te voldoen.

Op die manier zet men afspraken om in zekerheden voor de opdrachtgever. Naast de genoemde afspraken weet de consument precies hoe het zit met bijvoorbeeld meer- en minderwerk.

Noa garantie op stucwerk

U heeft natuurlijk altijd garantie op stucwerk. Maar wat houdt deze garantie in? Garantie op stucwerk houdt in dat er geen loszittende lagen mogen ontstaan.

Lagen die loslaten of los zitten zullen ontstaan door een slechte- tot geen hechting waar de stukadoor ten slotte verantwoordelijk voor is.

Scheuren in stukadoorswerk hebben in sommige gevallen geen garantie. Kijkt u maar eens naar een nieuwbouwwoning die nog veel zal uitwerken. Als stukadoor kun je natuurlijk niet een heel huis bij elkaar houden met een laagje gips. Lees hier meer over nieuwbouwwoningen stucen.

Stucwerk plafond

Garantie op scheurvorming

Scheurvorming is de grootste nachtmerrie van een stucadoor. Als er een scheur ontstaat in een woning wil het natuurlijk niet zeggen dat de stucadoor slecht stucwerk heeft afgeleverd.

Scheuren ontstaan vaak door het zetten van een woning in een bestaande bouw of nieuwbouwwoning.

Het voordeel van scheuren is weer dat deze snel gerepareerd kunnen worden en na de reparatie nauwelijks nog te zien zijn. Scheuren in een nieuwbouwwoning ontstaan vaak als de bewoner in de woning is gaan wonen en gaat stoken.

Bereken in 2 min uw prijs

Stucadoor Garantie de Stuc-Concurrent is NOA gecertificeerd

Om de NOA-Afbouwgarantie bij het grote publiek onder de aandacht te brengen verschijnen de komende periode advertenties, radiocommercials en zal de consument via het internet op de nieuwe garantie gewezen worden.

De actie wordt versterkt door het Bedrijfschap Afbouw die vanaf maart via hun eigen campagne aandacht vragen voor vakmanschap en hierbij de NOA-Afbouwgarantie als keurmerk van vakwerk noemen.

Voor meer informatie over strijklicht op wanden en plafonds of ons stucadoorsbedrijf en de Garantie, kunt u contact opnemen met ons kantoor of bekijk de voorwaarden pagina.

Vragen & Antwoorden

Wat is de garantie op stucwerk?

Elk erkend stukadoorsbedrijf is verplicht garantie te geven op het nieuw aangebrachte stucwerk. Lees hier alles over garantie op stucwerk.

Hoeveel jaar garantie op stucwerk?

Gemiddeld geeft een stukadoor 5 jaar garantie op binnenwerk. Op stucwerk wat buiten verricht wordt is dit 3 jaar.