Stucadoorsbedrijf

 • Bespaar online 30% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997 actief

Stucen is een zeer nauwkeurige klus om uit te voeren. Hiervoor is veel ervaring en kennis nodig. Wilt u uw gehele woning laten stucen met een goede kwaliteit bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam?

Dan kunt u het beste een erkend en professioneel stucadoorsbedrijf inschakelen. Op deze pagina leggen wij u uit waar u op moet letten bij het inhuren van een stucadoorsbedrijf en de gemiddelde stuc prijs die berekend wordt.

Onze stukadoor

Bereken in 2 min uw prijs

Wat kost een stucadoor van een stucadoorsbedrijf?

Als uw plafonds en muren aan een nieuwe laag stucwerk toe zijn en u wilt dit laten uitvoeren door stucadoors van een stucadoorsbedrijf dan bent u uiteraard nieuwsgierig naar de kosten die berekend worden door het stucadoorsbedrijf.

Wij zullen voor u de gemiddelde prijzen van het meest voorkomende stucwerk op een rij zetten zodat u een duidelijk overzicht heeft. Aangezien wij regelmatig de vraag krijgen ‘wat is de prijs van een stukadoor?’ geven wij u nu meteen een volledig inzicht.

Diensten stucadoor Gemiddelde prijzen per m2
Spackspuitwerk wanden en plafond€ 8 - € 10
Behangklaar stucen wanden€ 8 - € 12
Sausklaar stucen wanden€ 10 - € 20
Sierpleister (spachtelputz )€ 15 - € 21
Plafond stucen€ 15 - € 25
Schuurwerk plafond en wanden€ 18 - € 25
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 18 - € 25

Zoals u hierboven kunt zien zijn de prijzen verschillend per soort stucwerk dat u wilt laten aanbrengen. Zo kan er voor het spackspuiten van een woning € 7 per m² worden berekend en voor het laten aanbrengen van een sierpleister op de muren wel € 21 per m².

Dan kan de prijs ook nog afhankelijk zijn door de volgende omstandigheden:

 

 • Hoe groot is het oppervlakte wat er gestuct moet worden?
 • Welk stucadoorsbedrijf kiest u?

 

Het gemiddelde prijsverschil van de meeste stucadoorsbedrijven kan flink uiteen lopen. Zo kunt u bij het ene stucadoorsbedrijf € 450 betalen voor het laten stucen van uw plafond terwijl u bij een ander stucadoorsbedrijf hiervoor maar € 300 hoeft te betalen voor dezelfde klus.

Als u wilt voorkomen dat u teveel gaat betalen kies dan niet meteen de eerste offerte van een stucadoorsbedrijf maar vergelijk de prijzen van verschillende stucadoorsbedrijven bij u in de regio.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat ons stukadoorsbedrijf berekent voor het aanbrengen van stucwerk? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vult u ons online offerte formulier in en u ontvangt binnen 2 werkdagen de kosten voor uw nieuwe stucwerk in uw mailbox!

nieuwbouw-stucen
Plafond stucen door ons stukadoorsbedrijf

Een stucadoorsbedrijf of zelf stucen?

Als u links en rechts een beetje informeert is er vast wel iemand die beweert prachtig stucwerk te kunnen leveren. Veel van dit soort klussers willen het stucen wel voor een zacht prijsje uitvoeren. Maar in de praktijk merken wij vaak genoeg dat er een hoop aspecten fout kunnen gaan en u een zeer slecht afgewerkte muur krijgt. U moet denken aan:

 

 • Vlakheid
 • Gladheid
 • Hechting
 • Kleurverschil

 

U heeft vast wel een handige vriend of buurman die zegt dat hij het stucwerk wel even voor u verzorgt voor een schappelijke prijs. Als het stucwerk is aangebracht komt u er al snel achter dat het nieuwe stucwerk niet naar behoren is.

De wanden zijn niet vlak en hebben een hoop oneffenheden. De hulp die u heeft ingeschakeld, in plaats van een stucadoorsbedrijf, weet hier geen verklaring voor te geven.

Het resultaat is uiteindelijk dat de muren overgedaan moeten worden en u extra hoge kosten zult krijgen omdat u nu wel een stucadoorsbedrijf moet gaan inhuren. Had u niet beter meteen een stucadoorsbedrijf kunnen inschakelen dan had u uzelf al deze ellende bespaart?

Zoals wij al hierboven hebben verteld is stucen een vak apart en zijn er niet voor niets stukadoors opleidingen en scholen voor stukadoors. De meeste stukadoorsbedrijven uit Amsterdam kiezen voor stucadoors met een vakdiploma zodat zij ook garantie kunnen geven op het geleverde stucwerk, wat een hobby klusser nooit kan en zal doen.

Bereken in 2 min uw prijs

Wat kan ons stucadoorsbedrijf voor u betekenen?

Met steeds nieuwere materialen en technieken voor stucken, en natuurlijk de uitstekende service, is uw stucwerk project bij ons in goede handen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een accentmuur uitgevoerd in een beton- of marmerlook? Of u nu in een dertiger jaren huis woont, een nieuwbouw woning, woonboot of in een monumentaal pand. Voor ons is iedere wand of plafond een uitdaging.

Welke stucwerk soorten kunnen wij voor u aanbrengen? Hieronder geven wij u een overzicht van de meest voorkomende plafond en wandafwerkingen zowel in een renovatie- als nieuwbouwwoning:

 

 

Wanden en plafonds goedkoop laten stucen

Als uw wanden en plafonds gestuct zijn, lijkt het alsof u een nieuwe woning heeft betrokken.

Maar niet alleen visueel verandert er veel, uw muren zijn beter beschermd, de isolerende waarde neemt toe en het indringen van vocht en geluid wordt geminimaliseerd.

Wij staan vooral bekend als specialist in het stucen van een nieuwbouwwoning maar ook voor vochtbestrijding deinzen wij niet terug! Als we ons door de jaren heen opgebouwde imago in één woord moeten samenvatten, rolt daar het woord ….betrouwbaarheid…. uit.

Hoe herkent u een goed stucadoorsbedrijf?

Als u uw nieuwbouw- of bestaande huis wilt laten stucen door een stucadoorsbedrijf dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat u een stucadoorsbedrijf kiest die niet erkend is. Maar hoe herkent u nu een goed stucadoorsbedrijf? Dat kunt u zien aan de onderstaande logo’s.

Stucadoorsbedrijven worden hier namelijk hier met regelmaat op getoetst om er zeker van te zijn dat zij zich onderscheiden van de niet erkende stucadoorsbedrijven.

 

 • NOA Afbouw en stucadoor garantie
 • Stuckeur (keurmerk voor stucadoorsbedrijven)

 

Bereken in 2 min uw prijs

Klant blijft koning!

Dat bij stucadoorsbedrijf  de Stuc-Concurrent de klant nog steeds koning is merkt u als opdrachtgever ook aan het feit dat we een bijzonder compleet pakket leveren. Onze werkwijze maakt maat oplossingen mogelijk, met flexibele levertijden en lage prijzen als bijkomend voordeel.

Laag btw-tarief stucadoorsbedrijf

Als u een huis heeft dat ouder is dan 2 jaar dan kunt u profiteren van een btw tarief van maar liefst 6% bij het inschakelen van een stukadoorsbedrijf. Het gebruikelijke btw tarief van 21% vervalt dus bij de oudere woningen. Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht gaat deze btw regeling helaas niet op. De lage btw regeling geldt niet alleen maar voor stucwerk maar ook voor:

 

 • De voorbereiding van het stucwerk
 • De materialen en arbeidsuren

 

Nu is natuurlijk de vraag wat dit verlaagde btw tarief doet als u een stucadoorsbedrijf inhuurt. De kosten zullen uiteraard lager zijn als u uw woning geheel laat stucen. We zullen u een voorbeeld geven wat er exact met de prijs gebeurt:

Prijsvoorbeeld

Stel dat u uw muren met een totaal oppervlakte van 100 m2 behangklaar wilt laten stucen. Een gemiddeld stucadoorsbedrijf vraagt dan hiervoor een tarief van rond de € 10 per m².

Dan zouden de totaalkosten inclusief de 9% btw € 1090,00  zijn. In dit geval is de btw maar € 90,00.

Het is dus duidelijk dat het inhuren van een stukadoorsbedrijf een stuk voordeliger is met een laag btw tarief. Wilt u meer weten over de btw verlaging? Lees dan alles hierover op de website van de belastingdienst.

Waarom ons stukadoorsbedrijf kiezen?

Waarom kiezen voor ons stucadoorsbedrijf terwijl er zoveel andere afwerkingsbedrijven zijn? Als eerste werken wij in veel steden in Nederland. Steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Almere zijn de steden waar wij regelmatig onze stucwerkzaamheden uitvoeren.

Wij zullen al onze voordelen voor u op een rij zetten zodat wij u ervan kunnen overtuigen dat u met het beste bedrijf in zee gaat:

 

 

Bereken in 2 min uw prijs

Ons stucadoorsbedrijf denkt met u mee!

Natuurlijk denkt ons stucadoorsbedrijf met u mee. Als u het stucwerk gaat uitbesteden dan verwacht u uiteraard een goede prijs kwaliteit verhouding. Onze stucadoors kunnen u dit natuurlijk leveren. Wilt u het risico vermijden dat u met een verkeerd stucadoorsbedrijf in zee gaat?

Kijk dan naar de keurmerken zoals de NOA. Ook een stucadoorsbedrijf moet natuurlijk aan verschillende eisen voldoen op het gebied van garantie, kwaliteit en vaardigheid.

Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u altijd bellen, of even E-mailen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten voor wie stucadoorsbedrijf de Stuc-concurrent allemaal heeft gewerkt.

Kijkt u dan een op deze pagina zij gingen u voor of op televisie stukadoors zijn wij wel actief in uw regio? Kiest u voor ons? Neem dan contact op met ons kantoor in Zwanenburg / Amsterdam en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Wilt u graag weten wat het verschil is tussen stuccen, stuken, stukken, stuccen en stucken?

Vragen & Antwoorden over ons stukadoorsbedrijf

Stukadoren jullie ook in Amsterdam?

Ons stucadoorsbedrijf werkt door geheel Nederland dus ook Amsterdam.

Wat kost het laten stucen van een nieuwbouwwoning door jullie stukadoorsbedrijf?

Als u wilt weten wat een woning laten stucen kost dan kunt u op deze pagina een geheel vrijblijvende stucadoors offerte aanvragen.